Anda Stress Dengan Masalah Kulit ?

InsyaAllah Meeracle Gemstone Serum boleh bantu anda…

Z

Menghilangkan jerawat, jeragat parut & kulit kusam

Z

Menghilangkan masalah kulit berminyak

Z

Mencerahkan dan menggebukan Kulit

Z

Menegangkan dan menganjalkan kulit

Z

Melambatkan proses penuaan pramatang

Z

Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV)

Lihat Testimoni Meeracle

Klik gambar untuk Zoom In… 

Apa Kata Catrionaross

“MUA yang make up Cat cakap muka makin licin. Nak mekap pun senang, tak perlu tebal-tebal, tak macam dulu. MEERACLE GEMSTONE BEAUTY, sehari pakai serum tu 2x cukup dah.. Cuci muka pula dgn cleanser MEERACLE, memang terbaikk! Kalau pakai set MEERACLE ni dalam masa 2 atau 3 hari je confirm nampak perubahan.. MEERACLE THE BEST!”

Apa Keunikan Produk Meeracle ?

Produk Meeracle Serum sangat unik kerana ia merupakan satu-satunya serum di Malaysia yang menggunakan batu permata (Diamon, Rubi & Mutiara) sebagai bahan asas kerana bahan-bahan tersebut telah terbukti sangat berkesan untuk kecantikan kulit

Extrak Batu Berlian

Melambatkan proses penuaan hingga wajah kelihatan awet muda

Extrak Batu Delima

Merawat kulit yang rosak dan memberikan efek pink pada kulit

Extrak Mutiara

Berfungsi untuk melicinkan, memutihkan dan mencerahkan kulit

Kenapa Batu Permata Bagus Untuk Kecantikan ?

Kerana sifat Batu Permata, Batu Delima & Mutiara itu sendiri terkenal dengan sifat kecantikan… So pakar kecantikan telah membuat kajian dan menemukan bahawa dalam batu permata, delima dan mutiara mengandungi bahan aktif yang apabila digunakan pada kulit wajah, ia akan menjadikan kulit wajah anda cantik dan glowing sesuai dengan sifat batu permata itu sendiri. Menarik kan ?

Dan apa yang menakjubkan, Meeracle Serum merupakan satu-satunya Serum di Malaysia bahkan di Asia yang menggunakan batu permata sebagai bahan asas untuk menghasilkan serum. Jika anda menggunakan Meeracle Serum anda memang betul-betul bertuah.

Kenapa Zahirah Pun Guna Meeracle ?

Lihat video di bawah dan dengar sendiri apa yang Zahirah (Pelakon terkenal) katakan tentang kelebihan Meeracle dan kenapa dia tertarik untuk guna Meeracle…

Lihat Real Customer Review…

(Review di facebook page rasmi Meeracle)

“Itulah customer review yang real dari pengguna setia produk Meeracle (Bukan fake review)… Sebenarnya kami ada ramai lagi real customer review yang tak dapat dimasukkan dalam page ini kerana terlalu banyak… ”

Kenapa Produk Meeracle Berkesan ?

Selebriti terkenal Catrinaross dan Izreen Asmida akan menerangkan kepada anda kenapa produk Meeracle Serum sangat berkesan untuk kecantikan kulit mereka. Sila tonton video dibawah sampai habis…

Produk Meeracle boleh digunakan tanpa was-was kerana telah diluluskan oleh KKM, disahkan Halal oleh JAKIM, mendapat pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Practice) dan dikilangkan sepenuhnya di Malaysia

Ada 2 Produk Utama Meeracle

30 ML  |  RM 79.00

1. Meeracle Serum

Meeracle Gemstone Serum adalah serum PERTAMA di ASIA yang menggunakan extrak “ batu permata “ atau dikenali sebagai “ formula Gemstone “ sebagai bahan  utama.

N

Merawat Pelbagai Masalah Kulit

Merawat masalah jeragat, jerawat, kulit kusam, kulit berminyak dan tona kulit tidak sekata
N

Melambatkan Proses Penuaan

Kandungan diamon membantu melambatkan proses penuaan sehingga wajah tampak awet muda
N

Mencerahkan Kulit

Formula kandungan aktif yang dapat membantu mengebukan dan mencerahkan kulit
N

Menegangkan Kulit

Kandungan pearl dapat menjadikan tekstur kulit lebih sihat, halus, anjal dan gebu

50 ML  |  RM 49.00

2. Meeracle Cleanser

Meeracle Gemstone Cleanser adalah product PERTAMA di ASIA yg menggunakan extrak batu permata seperti Malachite Stone sebagai bahan utama beserta extrak teh hijau dan extrak aloe vera.

N

Membersihkan Kulit

Mengecilkan pori-pori, membersihkan dan menyingkirkan lebihan minyak pada kulit wajah
N

Melembapkan Kulit

Bertindak sebagai pelembab kulit sehingga kulit wajah menjadi lebih segar
N

Menganjalkan Kulit

Kanduangan Malachite Stone mampu menjadikan kulit wajah sentiasa anjal dan bersinar

Kenapa Pilih Meeracle ?

R

Terbukti Berkesan

Ada ribuan testimoni yang berpuas hati dari orang ramai dan dari kalangan selebriti terkenal
R

Harga Berpatutan

Anda boleh jimat kerana tidak perlu berbelanja hingga ratusan ringgit untuk penjagaan kulit
R

Selamat Digunakan

Tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti mercury dan hydroquinon
R

Sangat Unik

Diperbuat daripada extrak batu permata yang terkenal dengan sifat kecantikan (Pertama di Malaysia)

Lagi Testimoni Meeracle

Klik gambar untuk Zoom In… 

Meeracle Gemstone Serum ada beribu-ribu lagi testimoni. Ingin lihat lebih ramai testmoni ? Klik butang dibawah

Anda Harus Guna Produk Meeracle Jika :

Z

Anda ada jerawat, jeragat, parut & kulit kusam

Z

Anda ingin meredakan kulit berminyak

Z

Anda ingin mencerahkan dan menggebukan Kulit

Z

Anda ingin menegangkan dan menganjalkan kulit

Z

Anda ingin melambatkan proses penuaan pramatang

Z

Anda ingin melindungi kulit dari sinaran matahari (UV)

Order Produk Meeracle Sekarang

Proses order sangat mudah dan cepat. Untuk order sila klik butang “Klik Untuk Beli” pada produk dibawah…

Meeracle Gemstone Foundation

Sila pilih foundation mengikut kesesuaian warna kulit anda…

Panduan Cara Order Produk Meeracle

Sila klik butang di bawah untuk lihat panduan cara order… (Abaikan panduan cara order ini jika anda sudah biasa beli barang secara online melalui website)

Ada Pertanyaan Tentang Produk Meeracle ?

Sila baca pertanyaan lazim (FAQ) dibawah…

1. Adakah produk Meeracle mengandungi bahan kimia ?
Product Meeracle tidak mengandungi bahan kimia berbahaya kerana ia diperbuat menggunakan bahan-bahan semula jadi iaitu batu permata ruby, pearl, diamond dan malachite stone yang telah di kenal pasti sangat bagus untuk kecantikan kulit wajah.
2. Kenapa produk Meeracle sangat berkesan ?
Kerana produk Meeracle diperbuat daripada extrak batu berlian, batu delima dan batu mutiara. Dalam batu permata, delima dan mutiara tersebut mengandungi bahan aktif yang apabila digunakan pada kulit wajah, ia akan menjadikan kulit wajah anda cantik dan glowing sesuai dengan sifat batu permata itu sendiri. Menarik bukan ? Produk Meeracle terbukti berkesan kerana kami menerima banyak feedback positif daripada testimoni-testimoni yang berpuas hati.
3. Berapa lamakah kesan positif selepas guna produk Meeracle ?
Biasanya kesan positif dapat dilihat selepas penggunaan selama 3 hari tetapi ada customer yang sudah dapat melihat kesan positif seawal 24 jam.
4. Berapakah harga pasaran produk Meeracle ?
Harga pasaran produk Meeracle :

  • Meeracle Serum : RM 79.00
  • Meeracle Cleanser : RM49.00
  • Meeracle Serum + Cleanser : RM 128

Harga di atas tidak termasuk kos penghantaran (Postage). Berikut ialah kos penghantaran :

  • Semenanjung : RM 8.00
  • Sabah & Sarawak : RM10.00

Hubungi Kami

Phone_Logo  016-2970107
WhatsApp_Sidebar  016-2970107
.
Nak WhatsApp Kami ?