Select Page

Testimoni Produk Meeracle

Apa Kata Catrionaross

“MUA yang make up Cat cakap muka makin licin. Nak mekap pun senang, tak perlu tebal-tebal, tak macam dulu. MEERACLE GEMSTONE BEAUTY, sehari pakai serum tu 2x cukup dah.. Cuci muka pula dgn cleanser MEERACLE, memang terbaikk! Kalau pakai set MEERACLE ni dalam masa 2 atau 3 hari je confirm nampak perubahan.. MEERACLE THE BEST!”

Lagi testimoni… Klik Gambar Untuk Zoom In… 

Kenapa Pilih Produk Meeracle ?

R

Terbukti Berkesan

Ada ribuan testimoni yang berpuas hati dari orang ramai dan dari kalangan selebriti terkenal
R

Harga Berpatutan

Anda boleh jimat kerana tidak perlu berbelanja hingga ratusan ringgit untuk penjagaan kulit
R

Selamat Digunakan

Tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti mercury dan hydroquinon

Anda Harus Guna Produk Meeracle Jika :

Z

Anda ada jerawat, jeragat, parut & kulit kusam

Z

Anda ingin meredakan kulit berminyak

Z

Anda ingin memutihkan dan menggebukan Kulit

Z

Anda ingin menegangkan dan menganjalkan kulit

Z

Anda ingin melambatkan proses penuaan pramatang

Z

Anda ingin melindungi kulit dari sinaran matahari (UV)

Order Produk Meeracle Sekarang

Proses order sangat mudah dan cepat. Untuk order sila klik butang “Klik Untuk Beli” pada produk dibawah…

Panduan Cara Order Produk Meeracle

Sila klik butang di bawah untuk lihat panduan cara order… (Abaikan panduan cara order ini jika anda sudah biasa beli barang secara online seperti di website Lazada, 11street, lelong dan lain-lain)

Ada Pertanyaan Tentang Produk Meeracle ?

Sila baca pertanyaan lazim (FAQ) dibawah…

1. Adakah produk Meeracle mengandungi bahan kimia ?
Product Meeracle tidak mengandungi bahan kimia berbahaya kerana ia diperbuat menggunakan 100% bahan-bahan semula jadi iaitu batu permata ruby, pearl, diamond dan malachite stone yang telah di kenal pasti sangat bagus untuk kecantikan kulit wajah.

2. Kenapa produk Meeracle sangat berkesan ?
Kerana produk Meeracle diperbuat daripada extrak batu berlian, batu delima dan batu mutiara. Dalam batu permata, delima dan mutiara tersebut mengandungi bahan aktif yang apabila digunakan pada kulit wajah, ia akan menjadikan kulit wajah anda cantik dan glowing sesuai dengan sifat batu permata itu sendiri. Menarik bukan ?

Produk Meeracle terbukti berkesan kerana kami menerima banyak feedback positif daripada testimoni-testimoni yang berpuas hati.

3. Berapa lamakah kesan positif selepas guna produk Meeracle ?
Biasanya kesan positif dapat dilihat selepas penggunaan selama 3 hari tetapi ada customer yang sudah dapat melihat hasil seawal 24 jam.

4. Berapakah harga pasaran produk Meeracle ?
Harga pasaran produk Meeracle :

  • Meeracle Serum : RM 79.00
  • Meeracle Cleanser : RM49.00
  • Meeracle Serum + Cleanser : RM 128

Harga di atas tidak termasuk kos penghantaran (Postage). Berikut ialah kos penghantaran :

  • Semenanjung : RM 8.00
  • Sabah & Sarawak : RM10.00

Hubungi Kami

.

Phone_Logo  016-2970107
WhatsApp_Sidebar  016-2970107
.
Nak WhatsApp Kami ?

Klik Untuk Chat
1
Hi Selamat datang...
Boleh saya bantu ?
Powered by